Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Почетна Услови за користење

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

БМИ Индекс
Висина (цм)
Тежина (кг)
БМИ индекс

 

Услови за користење на медицинските информации

ПЗУ Захариевски дава медицински инфорамации кои можат да се користат за општо информирање или за едуцирање. Информациите постирани на нашите веб страници не треба да се сметаат и не можат да бидат замена за професионален медицински совет во поединечен случај.
Информациите исто така не треба да се користат за дијагноза и лекување на одреден медицински проблем. Вие сами треба да одлучите дали и кога ќе се обратите до вашиот гинеколог ако сметате дека имате одреден медицински проблем.
Иако се трудиме информациите да бидат со што понов датум и да ги рефлектираат последните медицински ставови базирани на докази, ПЗУ Захариевски не може да гарантира дека тоа ќе биде можно во сите случаи.