Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Почетна Страници за пациентите

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

БМИ Индекс
Висина (цм)
Тежина (кг)
БМИ индекс

 

Страници за Пациентите

 

Услуги
Преглед на услуги кои се нудат во нашата ординација

Гинеколошки Теми
Информации за актуелни гинеколошки теми

Теми во врска со бременоста
Информации за актуелни теми од бременоста

Интерпретација на БМИ (Боди Мас Индекс) Совети за правилна примена на БМИ