Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ПочетнаСтраници за пациенти Теми бременост

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Теми за Бременоста

Калкулатор на бременоста
(Израчунајте ги сите важни датуми во врска со вашата бременост)

Скрининг во текот на бременоста

Како се откриваат феталните аномалии
(Компјутерски софтвер, Амниоцентеза, Хорион биопсија)

Приказ на три аномалии
(Даунов синдром, Едвардсов синдром и Спина Бифида)