Охрид  | ПЗУ Захариевски

Контакт : +389 46 230-235

5 Д Ултразвучна дијагностика

Автоматизација при ултразвучните мерења на плодот со што се стандардизира и подобрува ултразвучната дијагностика.

Во живо HD резолуција на бебето

Конечно сонот остварен – поглед на бебето додека е сеуште во мајката.

Беспрекорен приказ на крвните садови на бебето

Со прецизно мерење на крвните протоци  во крвните садови на бебето ја оценуваме неговата здравствена состојба.

Бременост - Скрининг

Постојат разни скрининг испитувања за спречување на несакани ефекти во бременоста

Гинеколошки Скрининг

Постојат разни скрининг методи во гинекологијата

Сексуално здравје

Сексуалното здравје е важен дел на целокупното здравје, подразбира отсуство на инфекција но исто така се однесува и на пошироката здравствена благосостојба.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Квалитет

Квалитетот е темел на она што го правиме. Настојуваме да примениме најнови медицински достигнувања, да иновираме и да се инспирираме од други водечки здравствени организации кај нас и во светот.

Еднаквост

Секоја пациентка активно учествува во носењето здравствени одлуки за нејзиното здравје.

Индивидуализиран Пристап

Полн респект кон личноста и приватноста на секоја пациентка. Индивидуализиран пристап и лекување. Услуги ги нудиме на најдостапен можен начин.

Услуги

Прегледи и консултации од областа на примарна медицина во гинекологијата и акушерството, планирање на фамилија, сексуално здравје, ултразвучната дијагностика, итн

ПОВЕЌЕ

 Здравствена едукација

Сметаме дека е многу е важно секоја жена да биде правилно информирана за своето тело и за своето здравје. Поради тоа ви нудиме лесно разбирливи информации за вашите здравствени проблеми

ПОВЕЌЕ

Калкулатори

Корисни калкулатори кои можат да се искористат за одредување на бремените недели, датумот на раѓање, породилното боледување, боди мас индексот, кога да се направи ПАП тест, одредување на плодни денови

ПОВЕЌЕ