Охрид  | ПЗУ Захариевски

Контакт : +389 46 230-235

ЗАКАЖИ ТЕРМИН

Поради Ковид-19 пандемијата прегледите во ПЗУ Захариевски се вршат претежно во закажани термини. Заради олеснување на овој процес овозможено е пациентките сами да го закажат својот преглед на следниот линк (за оваа можност неопходно е да имате G-mail). Алтернативно во тек на работното време прегледот може да се закаже телефонски, преку СМС или вибер порака на нашиот мобилен телефон.

ЗА НАС

ПЗУ Захариевски Охрид

Булевар Туристичка 22

Охрид

046 230-235

ordinacija@zaharievski.com

Корисни линкови

БРЕМЕНОСТ

КАЛКУЛАТОРИ

5Д УЛТРАЗВУК

ЦИН 1,2,3

Сите права се задржани © 2022 ПЗУ Захариевски Охрид