Охрид  | ПЗУ Захариевски

Контакт : +389 46 230-235

Преглед дојки

Сеопфатен преглед на дојки во кој е вклучен клинички преглед, ултразвучен преглед а по потреба и еластографски ултразвучен преглед заради дополнителна анализа на сомнителното место.

5 Д Ултразвучна дијагностика

Автоматизација при ултразвучните мерења на плодот со што се стандардизира и подобрува ултразвучната дијагностика.

Во живо HD резолуција на бебето

Конечно сонот остварен – поглед на бебето додека е сеуште во мајката.

Беспрекорен приказ на крвните садови на бебето

Со прецизно мерење на крвните протоци  во крвните садови на бебето ја оценуваме неговата здравствена состојба.

Бременост - Скрининг

Постојат разни скрининг испитувања за спречување на несакани ефекти во бременоста

Гинеколошки Скрининг

Постојат разни скрининг методи во гинекологијата

Сексуално здравје

Сексуалното здравје е важен дел на целокупното здравје, подразбира отсуство на инфекција но исто така се однесува и на пошироката здравствена благосостојба.

Квалитет

Квалитетот е темел на она што го правиме. Настојуваме да примениме најнови медицински достигнувања, да иновираме и да се инспирираме од други водечки здравствени организации кај нас и во светот.

Неутралност

Ја поттикнуваме и подржуваме секоја пациентка активно да учествува во донесувањето на информирана здравствена одлука за себе, базирана на медицина заснована на докази

Индивидуален Пристап

Пристапот кон секоја пациентка е индивидуален со полн респект кон нејзината личност и нејзината приватност. Нашите услуги ги нудиме на најдостапен можен начин.

Квалитет

Квалитетот е темел на она што го правиме. Настојуваме да примениме најнови медицински достигнувања, да иновираме и да се инспирираме од други водечки здравствени организации кај нас и во светот.

Неутралност

Ја поттикнуваме и поддржуваме секоја пациентка активно да учествува во донесувањето на информирана здравствена одлука за себе, базирана на медицина заснована на докази

Индивидуален Пристап

Пристапот кон секоја пациентка е индивидуален со полн респект кон нејзината личност и нејзината приватност. Нашите услуги ги нудиме на најдостапен можен начин.

Услуги

Прегледи и консултации од областа на примарна медицина во гинекологијата и акушерството, планирање на фамилија, сексуално здравје, ултразвучната дијагностика, итн

ПОВЕЌЕ

 Здравствена едукација

Сметаме дека е многу е важно секоја жена да биде правилно информирана за своето тело и за своето здравје. Поради тоа ви нудиме лесно разбирливи информации за вашите здравствени проблеми

ПОВЕЌЕ

Калкулатори

Корисни калкулатори кои можат да се искористат за одредување на бремените недели, датумот на раѓање, породилното боледување, боди мас индексот, кога да се направи ПАП тест, одредување на плодни денови

ПОВЕЌЕ

Услуги

Прегледи и консултации од областа на гинекологијата и акушерството, планирање на фамилија, сексуално здравје, ултразвучната дијагностика, итн

ПОВЕЌЕ

 Здравствена едукација

Сметаме дека е многу е важно секоја жена да биде правилно информирана за своето тело и за своето здравје. Поради тоа ви нудиме лесно разбирливи информации за вашите здравствени проблеми

ПОВЕЌЕ

Калкулатори

Корисни калкулатори кои можат да се искористат за одредување на бремените недели, датумот на раѓање, породилното боледување, боди мас индексот, кога да се направи ПАП тест, одредување на плодни денови

ПОВЕЌЕ

ЗА НАС

ПЗУ Захариевски Охрид

Булевар Туристичка 22

Охрид

046 230-235

ordinacija@zaharievski.com

Корисни линкови

БРЕМЕНОСТ

КАЛКУЛАТОРИ

5Д УЛТРАЗВУК

ЦИН 1,2,3

Сите права се задржани © 2022 ПЗУ Захариевски Охрид