Охрид  | ПЗУ Захариевски

Контакт : +389 46 230-235

УСЛУГИ

Преглед на дојки

Клинички преглед на дојки, Ултразвучен и Еластогравски преглед на дојки (2Д, 3Д)

Гинеколошки Преглед

Комплетен гинеколошки преглед со ПАП тест и ултразвук (2Д, 3Д, колор доплер по потреба).

Пратење на Бременост

Надзор на високоризична и нискоризична бременост (2Д, 3Д, 4Д, 5Д колор доплер).

Сексуално здравје

Спречување на Сексуално Преносливи Болести (СПБ) – важно за вашата сексуална благосостојба.

Мини аномали скрин

Ултразвучна проверка за хромозомски аномалии во 12 недела на бременост.

Комбиниран скрининг

Ултразвучна и биохемиска проверка за аномалии во 12 или 15 нед на бременост.

Доплер анализи

Мерење на крвни протоци за одредување на загрозеноста на плодот

Анатомски скрининг

Скрининг на главните анатомски структури на плодот во 21 недела

Колпоскопија

Вршење на колпоскопски прегледи во случај на позитивен ПАП тест.

Неплодност

Испитување на неплодност, спермограм, фоликулометрија

Песари

Инсерција на вагинални прстени во случај на генитален пролапс .

Менопауза

Менопаузални проблеми и хормонска заменска терапија (ХЗТ).

ЗА НАС

ПЗУ Захариевски Охрид

Булевар Туристичка 22

Охрид

046 230-235

ordinacija@zaharievski.com

Корисни линкови

БРЕМЕНОСТ

КАЛКУЛАТОРИ

5Д УЛТРАЗВУК

ЦИН 1,2,3

Сите права се задржани © 2022 ПЗУ Захариевски Охрид